Vi kör logotyp

Vi kommer att vara på plats på Järvaveckan från 14 – 16 juni. Den 14 kommer Nissan att vara på plats med oss och 15 & 16 kommer Volkswagen vara på plats. Om du ska dit så får du inte missa att komma förbi oss, ses där!

Vi kommer att vara på plats under tre dagar, 14 – 16 juni. Hos oss kommer du att kunna träffa mekaniker och tekniker som jobbar för Nissan och Volkswagen. Du kommer att kunna fråga mekanikerna och teknikerna om hur deras jobb är. Det kommer även att finnas lärare och elever från skolor som du kan ställa frågor till om utbildningarna. I tältet så kommer det även finnas personal från oss som kan svara på alla era frågor om vilka jobb och utbildningar det finns inom fordons- och transportbranschen.

Det kommer också att finnas möjlighet att skriva upp sig för studiebesök hos Nissan eller Volkswagen. Så om du är intresserad av att se hur det ser ut hos företagen så är det bara att säga till någon på plats, så skriver vi upp dig! Du kommer även att kunna testa på roliga spel. 15 & 16 juni så kommer Volkswagen ta med sig VR-spel, den som får bäst resultat i spelet kommer att vinna priser. Så missa inte att komma förbi och spela!